WASALIFT on perustettu 2016 palvelemaan asiakkaita entistä paremmin nostolaite puolella.

Olemme olleet alalla jo yli 15-vuotta, joten lähes kaikki merkit ovat meille tuttuja.

Tällä hetkellä päätoimipaikkamme sijaitsee Vaasassa, mutta olemme lähes viikoittain pääkaupunki seudulla.

 

Suoritamme lakisääteisiä tarkastuksia nostolaitteille ja pystymme tarjoamaan huollon sekä varaosat lähes kaikkiin merkkeihin.

 

Henkilösertifikaattimme riittävät TEOLLISUUSNOSTUREIDEN sekä HENKILÖNOSTIMIEN tarkastamiseen.  Tarkastamme myös esimerkiksi nostopöydät, lastaus sillat, putoamissuojaimet, nostoapuvälineet, taljat, tunkit, työtasot jne.

Mikäli pätevyytemme eivät riitä jonkin nostolaitteen tarkastamiseen, niin hoidamme asian yhteistyökumppaniemme kanssa. Järjestämme tarvittaessa kaiken tarkastuksessa tarvittavan kaluston tarkastus hetkellä paikalle (esimerkiksi koepainot) ja näin asiakkaalle tarkastus on helppo ja huoleton. 

Teemme myös nostolaitteiden PERUSTEELLISIA MÄÄRÄAIKAISTARKASTUKSIA (VNa 403/2008 35§).

Tarkastuksessa käytetään joko, NDT, röntgen tai ultraääni menetelmiä visuaalisen tarkastuksen lisänä. Kaikista toimenpiteistä laaditaan pöytäkirjat laadukkailla digitali kuvilla.

Olipa sitten kyseessä nosturi, teollisuusnosturi, henkilönostin, mastolava, henkilötavarahissi, autonostin – kaikki onnistuu kauttamme!

Voit myös kysyä meiltä nostolaitteiden asennus / pystytys palveluista.

Asennamme esimerkiksi HENKILÖTAVARA HISSIT JA MASTOLAVAT vuosien kokemuksella. Meille ovat tuttuja lähes kaikki Scandinavian markkinoilla olevat hammastanko nostimet.

Emme pelkästään ole keskittyneet asentamiseen, vaan myös käytönaikaiseen ja ennakoivaan huoltoon sekä vika korjauksiin. Yleisimmät varaosat ovat meillä ”hyllyssä”, joten asiakkaan ei tarvitse odottaa päiviä jonkun varaosan saapumista.

 

ÄLÄ EPÄRÖI KYSYÄ, OTA YHTEYTTÄ!